Tankens Kraft och Du

-Trance Camp-

-Sinnets, tankens och ditt inres outgrundliga kraft.

Vad är Tankens Kraft och Du?

Vårat sinne är, när det är otränat och utom kontroll, kanske det största hindret för all hälsa, lycka, frid, frihet och framgång och allt annat vi både vill ha och behöver i våra liv.

Å andra sidan är sinnet samtidigt ett av de absolut kraftigaste verktygen vi har för att skapa och leva våra liv och högsta drömmar.

-Men för att lyckas med det måste vi lära oss att använda sinnet konstruktivt!

Tankens Kraft och Du är en 2,5-dagars träning i att lära dig vara ditt sinnes sanna mästare.

Du lär dig på djupet om sinnets natur och dess outgrundliga potential att forma vår verklighet i var stund.

Du lär detta genom att tränas i beprövade principer, tekniker och metoder som använts i otaliga kulturer över många tidsåldrar.

Du ges en djup inblick och förståelse i det undermedvetna, attraktionslagen, visualisering, självhypnos, prestation, det talade ordets kraft, tranceinducering, samspelet tanke o känsla med mera.

Det gör dig till ditt sinnes mästare och ger dig en hel del av både kraften och förmågan att leva det liv du innerst verkligen vill leva.

 

 

Praktisk Information

 

Tankens kraft och Du är en  är en intensiv 2,5 dagars träning med mycket transformation.

Kursdatum: Datum kommer

Plats: Info kommer

Pris:

Lärare:

Daniel2xspres

Kursledare är Daniel Ekholm Andersson 

Daniel är bland annat NLP Trainer (INLPTA) och NLP Business Coach utbildad med Kjell Enhager & Magnus Kull, professionell Life Coach och Team Coach, mental tränare samt även fd landslagsman och flerfaldig svensk mästare i kampkonst med gott om erfarenhet av meditation och mental träning.

Vidare har Daniel har en Fil. Kand. i psykologi, är egen företagare sedan 2002 samt äger och driver sedan 2007 Svenska Hälsoteamet. Daniel har inspirerat och undervisat tusentals människor inom hälsa och välbefinnande, personlig utveckling, personligt ledarskap samt inom coaching, coachande ledarskap och coachande förhållningssätt.

Daniel arbetar med att utveckla människor i allmänhet och ledare, team och organisationer i synnerhet och brinner för att ge dig det bästa av utbildning och utveckling samt för att hjälpa dig leva din fulla potential.

Med hjälp av ingående studier och praktiserande av bland annat tankens kraft har Daniel på djupet transformerat och lyft sitt liv och har gott om personliga berättelser du kommer att få höra om under träningen.

Allt ovan har tillsammans varit med och skapat denna unika och kraftfulla träning!

Med vänliga hälsningar och både hjärtligt & varmt välkommen!

 

Daniel Ekholm och Svenska Hälsoteamet.

 

 

Svenska Hälsoteamet

-Kvalitetsutbildningar som förändrar liv!
Svenska Hälsoteamet har de senaste 35 åren utbildat över 15 000 elever  i hela landet.


Mob: 070-770 31 41
www.svenskahalsoteamet.se, e-mail: info@svenskahalsoteamet.se