Hej och välkommen!

Vi vill börja med att tacka dig för att du tar en del av din dyrbara tid till att besöka oss.

Du kan nedan läsa om en del av vår bakgrund och i menyn kan du läsa om våra olika utbildningar.

God lässtund önskar vi på Svenska Hälsoteamet

Bild 053

-Kvalitetsutbildningar som förändrar liv

 

 

Vad vi tror på

Vi på Svenska Hälsoteamet tror på människans potential till självläkning och att må bra både fysiskt och psykiskt, bara vi ges de rätta förutsättningarna.

Att var och en har den kraft och visdom inom sig som gör skillnaden.

Med hjälp av bland annat
-massage
-yoga & meditation
-kost & näring
-coaching och ett coachande förhållningssätt
-personligt ledarskap
… så anser vi att vi kan skapa goda förutsättningar för det vi alla vill ha, nämligen god hälsa och optimalt välbefinnande i livet för både kropp och själ!

 

Bakgrund

Svenska Hälsoteamet startades 1988 och är ett företag specialiserat på kvalitetsutbildningar inom hälsa & friskvård med helhetstänkande, dvs vi strävar efter att se till hela människan i allt vi gör.

Vår största verksamhet är massageutbildning/ som massageskola och vi har även utbildningar inom Yoga, Coaching, personlig utveckling och personligt ledarskap. De första fem åren var vi i Stockholm för att sedan flytta till Värmland, som idag är vår bas.

Vi har utbildningar på flera orter i landet och du finner oss bland annat i Karlskrona, Karlstad och Umeå.

 

Hemmamassage!

De första åren var inriktningen massage för hemmabruk och vi hade flera tusen deltagare på dessa kurser.

Många av våra deltagare ville lära sig mer och detta gjorde att vi några år senare valde att starta en ettårig massageutbildning/ massör- & massageterapeututbildning.

Denna baserade vi på Svensk Klassisk Massage, helhetshälsa och personlig utveckling. Dessa grunder har tillsammans med hög kvalitet blivit vår nisch och fått många elever att välja oss för sin massageutbildning.

ansiktsmassage1s red

 

 

 

 

 

 

Vi valde att göra vår massageutbildning till mer än en vanlig massörutbildning då vi sett att den terapeutiska delen (personlig utveckling, coachande förhållningssätt, kommunikation mm.) i massageutbildningen har lett till effektivare behandlingsresultat.

Vi har nu med över 15 000 deltagare genom åren vidareutvecklat våra utbildningar och gediget skräddarsytt dem för samhällets och dagens behov.

 

Kunskap

Vi väver vi även in unik och värdefull kunskap från olika områden.medicinewheelxxxs

Detta från bland annat Psykologi, Medicin, Nordamerikanska Indianer, Yoga, Ledarskap, Marknadsföring och modern forskning på flera av dessa områden. Kunskapen från nämnda områden arbetar vi med för optimal hälsa och optimalt välbefinnande för alla berörda.

Alltsamman för att vidare ge dig som blivande terapeut/ lärare/ coach unika kvaliteter och kunskaper.

 

 

Blockutbildningar

I regel är våra längre yrkesutbildningar upplagda i block, d.v.s. att du läser en period för att sedan komma tillbaka till skolan igen för att lära mera. Det du lär dig på skolan praktiserar du i mellanperioderna på hemorten.

Detta är mycket uppskattade upplägg och gör att du får en hel del tid till att låta kunskaperna mogna och integreras i en lagom takt. Det gör även att du som deltagare kan arbeta jämte utbildningen.

Vidare är alla våra lärare yrkesverksamma inom sitt område, vilket gör att de undervisar från egen erfarenhet.

 

 

Svenska Hälsoteamets intention

Svenska Hälsoteamet har som intention att till alla berörda av svenska hälsoteamet bidra till var och ens högsta potential av hälsa, välbefinnande, glädje, lycka, frihet, framgång och förverkligande.

Med hälsa menar vi såväl fysisk hälsa som mental, emotionell, själslig, relationsmässig och finansiell. Helhet!

 

 

Helhetssyn

En viktig grundsyn hos oss är mänsklig utveckling. T ex berör vi mycket att det är människor vi jobbar med, inte enbart en kropp med muskler och skelett.

I varje människa finns en historia som har påverkat denne genom livet. -Känslor, tankar, livsval osv. Allt detta påverkar oss och speglar sig i vår kropp. Om vi har en insikt om detta kommer det att ge en större förståelse för vår klient/ elev/ medmänniska och dennes behov.

Den här förståelsen kommer bäst genom att du först börjar undersöka vem du själv är.

Så den resa (utbildning) du väljer handlar mycket om dig själv.

 

Med vänliga hälsningar och både hjärtligt & varmt välkommen!

 

Läs om oss även på Studentums hemsida genom att klicka HÄR.