Våra Utbildningsorter

Jönköping Umeå  Karlskrona Karlstad

huvudmassage small 

 

Massageskolan & massageutbildningarna i Värmland är förlagda i Karlstad och på Gamla Gjuteriet, hos Studiefrämjandet Värmland, Lokal vinden, Verkstadsgatan 1, 652 19 Karlstad. Samma byggnad som Nöjesfabriken.

 

Massageskolan & Massageutbildningarna i Umeå har befunnit sig på flera olika ställen genom åren och är nu i Må Bra Källans lokaler i centrala Umeå. Kungsgatan 42, 903 25 Umeå.

 

Massageskolan & Massageutbildningarna i Karlskrona är alldeles nära havet med fina promenadstråk. Området där kallas Gullberna park och vi är här i egna lokaler i huset Söderskär som vi delar med Monserrate Dansstudio..

 

Massageskolan & Massageutbildningarna i Jönköping är belägna i lokaler hos Alpnaering. Lokalen är Konferenslokal hos Alpnaering, Batterigatan 16, 553 05 Jönköping.

 

 

 

 

Gör varje vecka till en vecka för kropp och själ

Varje massageutbildnings-vecka som du är på massageskolan/ kurs/ utbildning kan du göra till en hälsovecka.

Om du väljer att bo över i anslutning till massageveckan får du tillfälle att vara mycket med dig själv och dina kurskamrater. Ofta byter eleverna massagebehandlingar på kvällen, bastar när det finns möjlighet, läser, tar promenader och äter god mat.

 

 

Med vänliga hälsningar och både hjärtligt & varmt välkommen!

 

Svenska Hälsoteamet

-Kvalitetsutbildningar som förändrar liv!
 Svenska Hälsoteamet har de senaste 25 åren utbildat över 14 000 elever inom hälsa, massage & friskvård i hela landet.

Bild 053
Hööksgatan 11, 652 29 Karlstad Tfn: 054-770 30 07 Mob: 070-770 31 41 
www.svenskahalsoteamet.se, e-mail: info@svenskahalsoteamet.se