Zonterapi

Zonterapi för hemmabruk.

Vill du lära dig att med en enkel metod kunna hjälpa dina närmaste och dig själv? Zonterapi är en flertusenårig behandlingsmetod som härstammar från naturfolk runt jorden. Zonterapin är som helhet ett omfattande behandlingssystem som påverkar oss både fysiskt och mentalt. Alla kroppens organ motsvaras av speciella refl exzoner bl a på fötterna men även på andra delar av kroppen. Behandlingen går ut på att trycka/massera dessa zoner för att stimulera kroppens självläkning.

 

Introduktionshelg 2 dagar

Nyfiken på zonterapi? Kom och få en inblick och prova på att ge och få zonterapi. Du får smakprov på grundkursen, vilken även är en del i utbildningen till zonterapeut. Välkommen till en spännande helg!

 

Grundkurs 5 dagar – Kursinnehåll

Du lär dig under denna grundkurs hitta en del av fotens zoner och hur du kan behandla olika besvär såsom t.ex. stress, förkylning, huvudvärk, magbesvär, ont i rygg-nacke-axlar. I princip alla kan lära sig denna metod vare sig intresset är för hemmabruk eller yrkesmässig verksamhet.

 

Praktiska Upplysningar

Grundkurs 5 dagar: Inga datum i nuläget.

Plats:

Introduktions/Helgkurs: Inga datum i nuläget

 

Kurstider:

Veckokursen: Måndag till fredag 8.30-17.00

Helgkursen: lördag 10-18 och söndag 10-16

Sista ansökningsdag: 15 dagar före varje utbildning eller i mån av plats.

 

Priser:

Utbildningskostnad Veckokursen: Ord pris 4 500Kr.

Samtliga priser inklusive kursmaterial och kursintyg.

Utbildningskostnad Helgkursen:

Företagsfaktura: Plus moms

 

-Finansiell Hälsa-

Den gömda psykologin bakom pengar och framgång -föredraget För att läsa om 4-dagars träningen så klickar du HÄR

 

Är du redo?

Oavsett du är anställd, arbetslös eller egen företagare så är det här förmodligen ett av de viktigaste föredragen du kan gå på för dina pengar, din ekonomi och din finansiella framtid!

Du har nu möjligheten att tränas i och ta del av transformerande och upplysande kunskap, system, strategier och processer runt pengar ur holistiska perspektiv. Kunskap, system, strategier och processer som hjälpte mig till att med mera glädje, mera lycka och med mera tillfredställelse än någonsin tidigare flerdubbla mina inkomster samt skapa långt mer både känslomässig och finansiell frihet än någonsin förr, på mindre än 1½ år. Kom och ta chansen att lära! Du har allt att vinna! Kom och lär dig: Hur du tjänar mer pengar Grunderna och principerna till den gömda psykologin bakom pengar & framgång Hur du bemästrar pengar Steg att ta som rör dig i riktning för Finansiell Hälsa Finansiell Frihet och Finansiell Framgång. -Nu. Gå förbi de hinder som stoppar dig från att lyckas med pengar och leva din fulla finansiella potential. Grundläggande kännetecknen hos rika och framgångsrika människor som vi alla kan lära av. På djupet skillnaden mellan att finansiellt leva för att leva vs. att finansiellt leva för att överleva. Hur du finansiellt kan börja Leva Nu. Varför pengar inte är problemet även om du nästan inte har några. Skapandeprocesser som integrerade totalt förändrar de flesta sätt du väljer att tänka och agera på. Välstånds-, vinnar-, och överflödstänkande som alla som vill ha god ekonomi, gott om pengar och finansiell frihet behöver känna till. Och mycket mycket mer!

-Ett föredrag som förändrar både dig och ditt finansiella liv för alltid.

Vad kunskaperna, processerna, strategierna och systemen exakt kommer att göra för dig vet vi inte idag. Jag kan dock säga att om du vill ha mera glädje, mera lycka, mera tillfredställelse runt pengar samt vill ha en bättre ekonomi så kommer det du denna kväll får lära dig att hjälpa dig uppnå det!

Du kan nedan läsa ett utdrag samt en del bakgrund till både föredraget och 4-dagars träningen.

 

Verklighet

Vart är vi nu?

Just nu är en tid av ekonomisk tumult och förändring. Det är vi nog alla mer eller mindre medvetna om. På något sätt känner de flesta en viss kontraktion runt pengar idag. Vad vi också vet är att i tider av förändring, oavsett område, så prövas våra strategier, strukturer, system, vanor, beteenden, övertygelser och mera -och allt det som ej är oss till nytta bör lämnas. Detta oavsett vi vill det eller ej. Det är naturens väg, en naturlig lag och en naturlig process av alltings utveckling. Allt kommer förr eller senare till en punkt där det är dags att ömsa skinn och låta något nytt födas.

I den process som nu globalt pågår skall vi, förhoppningsvis, finna nya och mera välfungerande strukturer och system, inre och yttre, samt nya och mera välfungerande och konstruktiva tankar, ideer och förhållningssätt, som stödjer oss alla att leva de liv vi verkligen vill leva. Det av största vikt att vi nu ger oss all den kunskap, lär och utvecklar de stabila och konstruktiva grunder, strukturer och system, som vi alla kan bygga våra finansiella liv och vår finansiella hälsa på. Kunskap, grunder och system som kan stå starkt i tider av förändring, kriser och oro.

Faktum är, som du säkert redan vet, att många människor idag lever med mycket stress och oro, rädslor, bekymmer och begränsningar runt pengar. Pengar styr deras liv långt mer än de skulle vilja. Många har och upplever ofta brist, kamp och otillfredställelse runt sin ekonomiska situation och har svårigheter att göra det de vill och att leva i det ekonomiska och finansiella välstånd de vill och många gånger behöver. I stället sitter flera mer eller mindre fast i någon ”situation” eller i systemet, med skulder och/eller lån, avbetalningar samt utgifter av varierande nödvändighet.

Samtidigt söker åtskilliga av dessa människor snabba utvägar. De gör flera gånger förhastade finansiella beslut eller finansiellt desperata handlingar, vilka ofta verkar i motsatt riktning.

-Eller, så har en flertalet tanken att de inte kan göra någonting åt sin situation och stannar kvar i status Q.

Undersökningar har även visat att ända upp till 50% eller mer av dagens skilsmässor delvis beror på någonting ekonomi och pengar. Detta kan vara att bittra konfliketer och bittra argument runt pengar har tagit över och fört relationer ner i stöpet. Något som kanske ej varit tvunget att hända.

Å andra sidan behöver det inte vara så dramatiskt att vi sitter i någon kamp runt pengar utan endast att vi känner att vi vill ha mera pengar, framgång och frihet i våra liv.

Föga känner tyvärr de flesta till om sin verkliga roll i ovannämnda utmanande scenarier och situationer, även i det globala. Likaså vad som på djupet skapar välstånd och överflöd (både finansiellt och på andra områden), harmoni och förståelse samt deras inneboende potential och förmåga att kunna uppnå sina finansiella mål och/eller vända sina finansiella och ekonimiska kaos, kamper och problem. För somliga handlar det om att förverkliga sina finansiella drömmar från bra till bättre och för andra att kunna vända sina problem till mera välstånd, mera överflöd, mera lycka samt frid och framgång. De flesta känner helt enkelt inte till den gömda psykologin bakom pengar och framgång.

 

Konsten att lyckas med pengar

Vilka vet hur? Föredraget berör ett flertal av de grunder som de som verkligen lyckats med pengar har byggt sin framgång på. Skall vi lära oss om pengar och framgång så är det smart om vi lär från de som lyckats på området och har gott om pengar och framgång i sina liv. Därför kommer Psykologinoch principerna i den gömda psykologin bakom pengar och framgång från självskapta miljardärer, mångmiljonärer, framgångsrika företagsledare lärare och coacher. Psykologin och principerna går även hand i hand med värdefull forskning inom kavantfysik och modern psykologi, från uråldriga visdomsstraditioner och mera. Banbrytande sätt att tänka och förhålla sig som skapar resultat! Resultat vi vill ha.

 

Grund

Det är vi människor som skapat pengar och det är vi människor som utgör grunden för samt skapar all vår framgång. All vår framgång samt både vår individuella ekonomi och den globala ekonomin är produkter av oss och vårat agerande. Den gemensamma nämnaren i allt som människan tar sig för, skapar och är del av är just hon -människan. Föredraget handlar inte specifikt om den situation som just nu utspelar sig i det globala, utan istället om den gemensamma nämnaren eller skaparen av allt detta, människan och ännu mer specifikt på individnivå och om dig samt hur du kan lyckas med pengar.

För att läsa om 4-dagars träningen klickar du HÄR

De flesta av oss i Skandinavien har mycket mycket stora möjligheter att skapa finansiell hälsa, överflöd och välstånd. Men vad som krävs är ändå att vi har en grundlig förståelse om psykologin bakom pengar och framgång. Det räcker inte med att kunna aktier, känna börsen, vara skicklig på sitt jobb, sitta med expertkunskap eller dylikt. Inget eller ingen av dessa nämnda berör egentligen den innersta kärnan gällande att skapa och leva framgång, att skapa och leva i överflöd samt att lyckas med pengar. Varför? Jo, därför att det finns de som tjänar massor med pengar, gör klipp och kap på börsen, är suveräna på affärer, men ändå är utan pengar en stund senare. Det finns de som sitter med utsökt och unika kunskaper och är experter, men som inte tjänar nämnvärt med pengar ändå, det finns de som ser ut att göra allting rätt, men i slutändan är panka eller inte får någonting alls för det.

 

Så vad är Problemet?

Jo, svaret är närmre än vad de flesta av oss tror! Det är nämligen de inre faktorerna, psykologin och de osynliga komponenterna, det som ligger under ytan och inom oss

-som på djupet ligger till grund för resultaten i våra liv. På alla områden och däribland pengar.

-Hurvida vi har dem eller ej och även i hur stor utsträckning. Vill vi skapa grunder och strukturer som på djupet är stödjande, stabila och konstruktiva så behöver vi arbeta på den nivån, dvs djupare. Ett hus kan inte byggas högre än hur djupt och stabilt grunden är lagd, ett träd kan inte växa sig högre än dess rötter kan hålla det och det är likadant med vår finansiella hälsa och finansiella framgång. Den kan inte växa sig starkare än vad vi är!

 

Grunder samt ett par element av konsten:

Samarbeta med ”Den gömda psykologin bakom pengar och framgång!”

 

Djupt inom oss bär vi alla frön till framgång. Vi bär alla potentialen att skapa lycka, frid och frihet, överflöd och välstånd samt förmågan att ge form till våra drömmar. Ja, just det, alla! Det är förmågor vi föds med. Vissa av oss föds samtidigt in i mera finansiellt utmanande omständigheter och andra i mera stödjande. Det går inte att förneka. En bra fråga är om du låter din situation arbeta för dig, eller emot dig. Om du låter dina omständigheter vara drivkrafter till framgång & förverkligande eller orsaker till att ge upp, eller till att kanske inte ens försöka? Många dömer tyvärr ut sig redan på förhand och vänder allt de kan emot sig, stannar kvar i att finna orsaker till varför de ej kan lyckas eller inte kan leva de liv de egentligen vill leva. Samtidigt har vi de som ser sig ha lyckats eller ha vunnit redan på förhand och väljer att vända allt de kan till sin fördel. Mentala strategier. Hur gör du?

 

Pengaprogrammering

Vi är vanemässiga varelser! Somliga människor har i stort sett alltid gott om pengar, somliga i stort sett aldrig. Somliga människor är rika och somliga är panka, nästan för jämnan. Somliga människor är framgångsrika och lyckas igen och igen och igen och… ja, igen, medan andra misslyckas igen och igen och igen och… ja, igen. Somliga har, vad vi säger, en vana av att lyckas och en vana av att ha gott om pengar, medan andra har en vana av att misslyckas samt av att inte ha några pengar. Detta i större eller mindre utsträckning. Men föds vi så? Nej! Det är något vi lärt, utvecklat och nu lever! Vi har så att säga programmerats samt har vissa vanor runt pengar. Oavsett vilken situation du just nu befinner dig i så finns det lösningar. Det finns lösningar och förmodligen på sätt som du inte trodde var möjliga eller på sätt du inte trodde var av vikt att se på. Både problemet och lösningen ligger mestadels inom dig! Du kan förändra ditt liv!

I 99 procent av fallen lever vi det vi har lärt oss, präglats och ”programmerats” till och fortsätter så att göra. Detta så länge präglingen är omedveten och ligger i det undermedvetna och styr. Präglingen är för det mesta grunden till varför vi är där vi är och varför vi är som vi är. Kännetecken Vad som bl a har visat sig är att i stort sett alla som är riktigt rika och riktigt framgångsrika har helt andra övertygelser, sätt att tänka och vara, sätt att agera samt att förhålla sig till livet och omvärlden, framför allt vad gäller pengar, än vad människor som är panka och/eller ej är särskilt framgångsrika har. Och detta visar sig sedan i alla dessa människrs resultat. Det är inte resultaten som skapar tankarna och förhållningssätten. Det är tankarna och förhållningssätten som i slutändan skapar resultaten. Detta i kombination med goda finansiella strategier och strukturer. Strategier och strukturer som går att lära! Rika och förmögna människor har utvecklat vad vi kallar ett framgångs- välstånds- eller rikedomsmedvetande, programmerat för finansiell framgång!

 

Sluta överleva och börja leva!

Till exempel är många som lever i ekonomisk kamp omedvetet programmerade och förinställda på att överleva istället för på att leva. Detta kan låta som en liten sak men kan göra all skillnad i världen mellan att lyckas och att misslyckas samt mellan att leva i överflöd eller att leva på gränsen till nöd. Varje tanke ord och handling för den som ekonomiskt lever för att överleva kan ha sin grund i t ex: ”bara jag klarar mig” eller ”bara jag har tillräckligt för att betala hyran” eller ”hoppas jag får ihop det den här månaden” etc. Allt för att hålla sig på ytan. Vi säger såklart inte att det är något fel i detta. Endast att om du vill leva i överflöd så behöver du agera och programmera dig för överflöd, din finansiella termostat behöver ställas in på hög temperatur och du behöver ställa in dig samt agera för att leva istället för att överleva. Detta givetvis jämte ett flertal andra faktorer.

 

Sikta mot stjärnorna och hamna åtminstone i trädtopparna!

-Ordspråk

 

”För att kunna nyttja vårt sinnes samt vårt inres fulla kraft så behöver vi sikta dit vi vill och för det mesta även långt bortom detta.”

-Daniel Ekholm

 

Lagen Om Intention

Detta handlar bland annat om lagen om intention. Lagen om intention är en kraftfull lag som verkar bakom kulisserna hos var och en av oss. Bland annat säger lagen att den intention vi har med oss in i ett projekt, ett val, ett beslut, en handling etc. till största del kommer att avgöra vad vi får ut för ett resultat. Det är oftast ej heller så att den intention vi säger att vi har är den samma som den vi verkligen har… Det krävs att vi tar en modig och ärlig blick in i oss själva för att utröna var vi egentligen står.

Sinnet arbetar utifrån intention och de mest djuprotade tankar och ideer, trosuppfattningar och övertygelser vi bär med oss om livet och allt däri är vad sinnet alltid gör allt för att bekräfta och alltid återskapa! Många väntar på yttre omständigheter och på att något ”där ute” ska ändra på sig innan de ska ändra på något ”inom sig”. Men det är tvärtom; När vi ändrar på något ”inom oss” så förändras det ”där ute”.

”När du förändrar ditt sätt att tänka och se på något så förändras det du tänker och ser på”

-okänd

 

enry Ford förstod det här väl, sedan mången försök och experiment till skapandet av sin Ford-bil. Han uttryckte lagen så här: ”Oavsett du tror att du kan, eller att du inte kan, så har du förmodligen rätt”. -Henry Ford

Begrunda detta och se hur Ford’s ord verkar, eller kan verka i ditt liv. Detta är blott en liten inblick i den gömda psykologin och principerna bakom pengar och framgång. På kvällsföredraget samt 4-dagars träningen behandlas detta och mycket mycket mera, både ingående och djupgående. Du lär dig vidare strategier och system som finansiellt framgångsrika människor använder sig av, på sätt som är lättförståerliga. Detta så att du får tillgång till inre och yttre grunder att bygga på.

 

Lärare

Lärare är Daniel Ekholm Andersson.

Daniel driver sedan 2007 Svenska Hälsoteamet och är bland annat Certifierad Trainer hos T. Harv Eker, en av världens främsta lärare i finansiell framgång och personlig utveckling. Även Donna Talkingleaves, Mats Aguila, Keith Cunningham, Doug Nelson, Rob Riopel, Blair Singer, Kieron Sweeney, Alex Mandossian, Bob Circosta, Bill Bartman, Joel Roberts mfl, alla internationellt framgångsrika lärare, är några av Daniels lärare och personliga coacher. Sedan drygt tio år studerar och praktiserar Daniel Framgångsträning, Manifestationsträning, Helhetshälsa, Yoga, Shamanism och ”Nordamerikansk indiansk ceremoniell medicin”, är fd landslagsman och flerfaldig svensk mästare i kampkonst, är bl a utbildad beteendevetare och har flera års universitetsstudier i psykologi och forskning på bland annat kreativitet och medvetandet bakom sig. Med hjälp av ingående studier i finansiell framgång guidad av bl.a ovannämnda framgångsrika lärare, miljardärer och multimiljonärer har Daniel på djupet transformerat och lyft både sitt finansiella och personliga liv. Detta från bl.a kamp och brist till välstånd & överflöd och har gott om personliga berättelser du kommer att få höra om under seminariet. Allt ovan har tillsammans varit med och skapat detta unika och kraftfulla föredrag!

-Skräddarsytt för att du skall kunna ta dig och ditt liv till den nivå av finansiell hälsa, finansiell lycka, finansiell frihet och finansiell framgång som du nu åtrår, önskar och verkligen vill ha.

”Somliga säger att du inte kan göra det du älskar och samtidigt bli rik. Jag säger: För att bli riktigt rik så måste du göra det du älskar” -Daniel Ekholm

Varmt Välkommen! Daniel Ekholm och Svenska Hälsoteamet. 

 

Holistisk Hälsa Lycka och Framgång

Föredraget ”Holistisk Hälsa Lycka och Framgång” är ett levande föredrag. Ett föredrag där du som deltagare vägleds och inspireras med både teoretisk och praktisk undervisning. Med inslag från bland annat modern psykologi, östrländsk filosofi och nordamerikansk indiansk livsfilosofi är föredraget och kvällen en resa för livsbejakande och för möjligheter. Föredraget är designat för att ge inblick i och förståelse för bland annat: -Samspel mellan tanke, känsla, kropp och ande.

-Hur vi skapar och väljer våra liv i varje stund.

-Vår potential och möjlighet till balanserade liv, med både optimal hälsa, lycka och framgång.

-Principer och metoder vi kan använda oss av för att uppnå våra mål och skapa vad vi vill ha i våra liv.

-Och mera..

 

Föredragshållare är Daniel Ekholm Andersson. Daniel driver Svenska Hälsoteamet och undervisar i bland annat massage, personlig utveckling, marknadsföring i Hälsoteamet. Daniel studerar och praktiserar Yoga, Shamanism och ”Nordamerikansk indiansk ceremoniell medicin” sedan drygt tio år, är fd landslagsman och flerfaldig svensk mästare i kampkonst, är bl a utbildad beteendevetare med universitetsstudier i psykologi med forskning på bland annat kreativitet och medvetandet. Daniel väver samman spännande kunskap och erfarenheter från ovannämnda traditioner och deras sätt att se på människan och livet. Vidare förmedlar Daniel dessa kunskaper och erfarenheter med både lätthet och djup, humor och allvar, känsla och förnuft.

Ett unikt tillfälle att inspireras och guidas till sin fulla potential!

Varmt Välkommen! Mvh Daniel Ekholm och Svenska Hälsoteamet