Lymfatisk Dräneringsmassage

Det Lymfatiska systemet

Inga kursdatum i år!

Det Lymfatiska systemet utgör kroppens viktigaste försvarssystem mot olika angrepp av mikroorganismer. Då Lymfan ska bryta ner och transportera stora ämnesbitar rör den sig relativt långsamt. Ju mer slaggprodukter och gifter den får at hand om desto större chans är det att systemet blir överbelastat och att lymfa ”stockar sig”. När detta sker rubbas kroppens ämnesomsättning och självläkningsförmågan blir nedsatt eller upphör helt. The Twin Flame Lymphatic Drainage Method är en massage teknik som hjälper vår kropp att öka ämnesomsättningen, föra bort gifter och slaggprodukter samt stärka vårt immunförsvar.

 

Utvecklare

Denna djupa metod är utvecklad av Donna TalkingLeaves och Mats Aguila och du behöver inga förkunskaper i massage. Alla kan lära sig grunderna under dessa dagar då vi behandlar varandra varje dag. För dig med förkunskaper i massage så är det enkelt att integrera denna teknik i din praktik. ’

 

Praktiska Upplysningar

Kursort

Inga datum i nuläget

Deltagarantal: Max 26 stycken.

Sista ansökningsdag:

Utbildningskostnad: 5 900:-

Företagsfaktura: plus moms

 

Unna dig

Unna dig själv en vecka i en annorlunda verklighet med avslappning, massage och upptäcktsresande in i dig själv med Mats Aguila som reseledare och guide. Det är du väl värd.